3 Nisan 2018 Salı

Merhabalar...

Yeni yerimize taşınıp, tat atelyesi olarak var oluşumuzun 1. yılı ardımızda kaldı.. 15 Martta taşınmış, ilk pastalarımızı yapmaya hemen başlamıştık.. Ne tesadüf ki ilk iki pastamız da Defne isimli kızlarımızaydı.. Biri Psikoloji master'ı yapmak üzere New York'a gitmeden az önce yaş gününü kutladığımız sevgili Arzu ve Abdi'nin kızları Defne idi.. (dün bana New Yok'ta yaptığı fıstıklı kabak dolması fotoğraflarını yolladı.. :)))) ), diğeri de Ahu Hanım'ın 1 yaşını dolduran güzel gözlü, güzel yüzlü kızı Defne idi..

Ahu Hanım, bizi arayıp yine Defne'nin pastasını siz yapar mısınız dediğinde inanılmaz yoğun bir hafta geçiriyorduk. Neyse, Defne'nin yaşgünü pastasını yapmakla kalmadık, Ahu Hanım yerine konuklarını da ağırladık.. 13 Anne, 4 çocuk, 1 bebek sonrasında 1 Büyükbaba, 4 Baba da partiye katıldı.. 
Bir de düzgün çekebilseymişim...

Güzel ve Şık Defne'nin uçan balon hayranlığı.. O balona, biz ona hayran olduk..

Çocuklata ile tanışan Defne...

Çocuklatanın tadını pek sevdi.. Yaşasın artık o da bir bitterci..:))

Şeker hamursuz ananas bademli ve beyaz çikolatalı pastasını uflemelere doyamadı ...

Servis yaparken çocukların o saf, o güzel yüzleri... neşeleri bütün yorgunluklarımızı unuttu.. Ahu Hanım'ın arkadaşları ve akrabaları da en az Defne kadar güzel ve anlayışlıydılar.. Bizi seçip bizimle Defne'nin yeni yaşını kutladığınız için teşekkür ederiz.

Çektiğim bütün fotoğraflar cep telefonunun oyununa geldi ve kaydedilmemiş.. Ahu Hanım'ın gönderdiği fotoğraflarla size Defne'yi anlatabileceğiz..

Haydi gelin, sizin yerinize konuklarınızı ağırlayalım.. Süslenip püslenip gelin, konuklarınızla dilediğiniz gibi eğlenin.. yediğiniz önünüze, yemediğiniz çantanıza paketlensin gelsin.. ne bulaşıkla uğraşın, ne ortalığı toplamakla...

Evinizmiş gibi konuklarınızı ağırlayalım.. Pastanızı da yapalım, ikramlıklarınızı da.. 

Haydi bekliyoruz..


2 yorum:

  1. muhteşem... herzaman ki gibi harikasınız...

    yeni yerinizde sağlıkla bol kazançlar diliyorum..;-))

    YanıtlaSil