3 Aralık 2018 Pazartesi

Merhabalaar..

Yine bir yılbaşı geliyor.. Bizde bir telaş bir telaş..

Çikolatalar yapılıyor, paketleniyor, kargolanıyor.. Yeni lezzetler hala deneniyor.. Sofralar kuruluyor.. Yeni Proje işbirlikçilerimizle tarih ve yemeği birleştirip bir de üzerine masallar söylüyoruz.. Yemekler padişahlara layık.. Bunların detayları daha sonra.. Şimdi gelelim asıl konuya..

Bu yıl yine Yılbaşı Çarşısı yapıyoruz. Geçen yıl da müthiş katılımcılarımız vardı, bu yılkiler daha müthiş demeyeceğim, bu yıl ki katılımcılarımız da müthiş..

Öncelikle tarihi söyleyelim ki o tarihlerinizi boş bırakın..

14-15 Aralık Cuma ve Cumartesi günü

Saat 12,00 - 20,00 arası yapacağız. 

Çarşımızda kimler olacak?

Alfabe sırasıyla gidiyorum..

Benan Bilek, geçen yıl ani çıkan bir şehir dışı programla katılamamıştı, bu yıl bizimle.. kasnak ve elekleriyle.. Bu arada şu günlerde İzmir Sanat'ta TÜRGÖK adına düzenlenmiş bir sergileri var.. sanıyorum kırk küsur kadın, elli küsur eleğe yaptığı işlerle brail alfabesiyle basılacak kitaplara katkı olsun diye eleklerini sergileyip satıyorlar.. Müthiş bir emek sakın kaçırmayın.. Yaşam Elekleri serginin adı..


Dara Handmade Accessories kendi tasarladığı takılarıyla gençlerin tüm modaya uygun takı ihtiyaçlarını gidermek üzere bizimle..

İpeksi Tatlar olarak sizlere değişik çikolatalar, kekler, pavlova, cheesecake, beze, çay, kahve, atıştırmalık sandwich, tek tabaklık menü yemeklerle sizlerleyiz..

Küçük Mavi Kare Seramik, kendi tasarımı olan seramikleriyle katılıyor.. 

Kün Tasarım da yine tasarladığı seramik objelerle bizimle..

Longa Likörleri, Eren arkadaşımız kendi yaptığı likörlerle bizlerle. Geçen yıl da gün sonu ikramlıklarıyla pek keyiflenmiştik.. 

Özdil Handmade el işi göz nuru son moda çantalarıyla bizimle..

Satsumania, Karaburun'un eşsiz mandalinasını ayağımıza getiriyor.. Hem kurusunu hem tazesini.. Yerseniz grip olmazsınız.. Benden söylemesi.. Ben yemedim grip oldum, geçmiyor bir türlü..

Sibel Köroğlu, yaratıcılığın son noktalarında.. aklınıza gelmeyen nesnelerden aklınıza gelmeyen şeyler üretiyor. Tam hediyelik..

Violet Design, evimizi yılbaşına hazırlamamıza yardım edecek kapı süsleri, küçük yılbaşılık hediyelikler hazırlayacaklar..

Yeşim Yucal, her zaman ki ince düşünülmüş objeleriyle bizlerle.. Takılar, dekoratif objeler..

Zizi Bilezikleri, zaten ayrı bir heyecan. Efendim bu bilezikler Almanya da bir delikanlının piyano eğitiminin devamını sağlıyor. Her bir bilezik gerçek zeytin çekirdeklerinden ve doğal taşlardan yapılıyor. Biz zeytin çekirdeği toplamaktan sıkıldık, Hale bilezik yapmaktan sıkılmadı.. Çok şıklar ve çok modalar.. 

Bu kadar özel tasarlanmış ürünü bir arada bulacağınız başka bir adres biliyor musunuz? Bence yok.. Haydi herkesi bekliyoruz..

Sevgiyle, sağlıkla kalın..






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder